Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
14 червня 2021 р.

На перехресті в Олександрівці та вулиці Київській перекриють рух транспорту: ремонтні роботи


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4

У Чернігові в мікрорайоні Олександрівка з 8.00 год. 16 червня 2021 року по 20.00 год. 17 липня перекриють рух транспорту на перехресті вул. Кільцевої з вул. 1-го Травня. Тут облаштовуватимуть круговий рух автотранспорту. Дозвіл на перекриття сьогодні, 14 червня, погодив виконком міської ради. На час перекриття транспорт об’їжджатиме перекриту ділянку.

У цей же час, відповідним рішенням виконавчого комітету змінюється схема організації дорожнього руху на перехресті вул. Шевченка та вул. Малиновського. З 8.00 год. 16 червня 2021 року по 20.00 год. 17 липня 2021 року тут проводитимуть ремонтні роботи. Зокрема, рух автотранспорту буде у зворотньому напрямку. Відкриють рух полосою, яку наразі ремонтують. По ній траснпорт буде йти на в’їзд.

Окрім цього, для проведення робіт з реконструкції водопроводу по вул. Київській від вул. Гончої до вул. Грибоєдова в м. Чернігові, з 8.00 год. 16 червня 2021 року по 20.00 год. 15 вересня 2021 року, прийнято рішення про перекриття руху автотранспорту по вул. Київській від вул. Гончої до вул. Грибоєдова.

На всіх ремонтних ділянках будуть встановлені дорожні знаки згідно зі схемами організації дорожнього руху, погодженими в управлінні патрульної поліції в Чернігівській області Департаменту патрульної поліції.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!