Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
14 травня 2021 р.

Сімейні цінності в сучасній українській родині обговорили у Чернігові

+11
+8

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10
Фото № 11
Фото № 12
Фото № 13
Фото № 14

Сімейні цінності в сучасній українській родині. На таку тему сьогодні, 14 травня, напередодні Міжнародного дня сім’ї провели захід у Чернігові. Цей день встановлений Генеральною Асамблеєю ООН у 1993 році і покликаний привернути увагу громадськості різних країн світу до численних проблем сім’ї. Щорічно його відзначають 15 травня. 

Подія відбулась за участю начальника управління у справах сім'ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради Андрія Дериземлі, директора Чернігівського міського центру соціальних служб Тетяни Кузнецової-Молодчої. А також чернігівських родин обдарованих і талановитих дітей та дітей з інвалідністю. Серед запрошених: сім’ї Лісун, Шкурко, Жданових-Шуманських, Аніщенко та Шостак. Захід організований спільно з ГО «Спілка жінок  м.Чернігова».

Присутні говорили, що сім’я становить основу сучасного суспільства. У ній формуються, зберігаються і передаються поміж поколіннями культурні традиції, цінності, звичаї, норми. У формуванні дитини як особистості, розвитку її творчих здібностей, підтримці здобутків важливу роль мають батьки.

Учасники заходу переглянули презентацію про те, як зароджувалася інституція сім’ї та сучасні тенденції її розвитку.

Після цього відбулось знайомство з родинами та їх творчими здобутками. Наприклад, представники родини Лісун є активними учасниками багатьох заходів, що проводяться відділом туризму та промоції міста. Брали участь у велоднях, пробігах, квестах тощо. Донька Юлія - випускниця творчої майстерні «Школа казки», авторка казки «Пригоди котика Нявчика», з погляду якого описує про легенди міста Чернігова.

А ось сім’я Аніщенко, яка має двох діток, є фіналістом Всеукраїнського фестивалю: «Мама, тато , я - спортивна сім’я».

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!