Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
30 квітня 2021 р.

Чернігівський міський голова перед Великоднем зустрівся з настоятелями християнських храмів міста

+7
+4

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко 30 квітня, напередодні Великодня, в міській раді провів зустріч з настоятелями всіх християнських храмів міста. Привітавши душпастирів та їх парафіян з прийдешнім святом, він звернувся до них з єдиним проханням. А саме, попросив по можливості створити під час великодніх служб у храмах умови, при яких поширення ковіду буде меншим. Де є така змога – проводити богослужіння на вулиці, а де нема і багато людей збираються в приміщенні – просити прихожан хоча б ставати на відстані один від одного. Адже ми всі бачимо, що вірус небезпечний для будь-кого.

Також міський голова попросив подбати про те, щоби всі хто прийде на богослужіння користувалися масками. А якщо в людини її не буде – то маску їй дати. Для цього він передав настоятелям 20 тисяч медичних масок і засоби для дезінфекції рук, які придбав за власні кошти.

Окрім того, Владислав Атрошенко звернувся до присутніх у залі представників Національної поліції. Він висловив побажання, щоби правоохоронці на свята теж спостерігали за порядком біля кожного храму і де можна – просили людей вдягнути маску і дотримуватися відстані для безпеки.

Насамкінець Владислав Атрошенко побажав усім присутнім і всім чернігівцям здоров’я та гарних свят, а також успіху - їм і всій Україні.

 

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!