Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
22 квітня 2021 р.

З 26 квітня - перекриття руху автотранспорту по вул. 1-го Травня. Схема об’їзду


Фото № 1
Фото № 2

У Чернігові з 8.00 год. 26 квітня по 20.00 год. 25 травня перекриватиметься рух автотранспорту по вул. 1-го Травня (від вул. Кільцевої до вул. Олександрівської). Відповідне рішення прийняте на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні, 22 квітня.

На цій ділянці ТОВ «ШБУ-14» здійснюватиме ремонтні роботи, а перекриття необхідне для запобігання виникненню аварійних ситуацій та якісного виконання робіт.

На час перекриття будуть встановлені дорожні знаки згідно зі схемою організації дорожнього руху, погодженою в управлінні патрульної поліції в Чернігівській області Департаменту патрульної поліції. Також забезпечуватиметься нагляд за організацією руху транспорту.

Управлінням транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку міськради на цей період внесені тимчасові зміни руху громадського транспорту мережі міських маршрутів загального користування. А саме:

Рух автобусів міських маршрутів № 27 «Лікеро-горілчаний завод – Олександрівка» і № 43 «Олександрівка – вул. Старобілоуська» по вулиці 1-го Травня продовжений від перехрестя вулиці 1-го Травня з вулицею Кільцевою далі по вулицях Кільцевій, Г. Балицького, Олександрівській, 1-го Травня до кінцевої зупинки громадського транспорту «Олександрівка» – у прямому та зворотному напрямках.

У періоди з 7 год. до 9 год. і з 16 год. до 20 год. 30 хв. рух автобусів міських маршрутів № 27 «Лікеро-горілчаний завод – Олександрівка» і № 43 «Олександрівка – вул. Старобілоуська» по вулицях 1-го Травня, Кільцевій, Г. Балицького продовжений від перехрестя вулиці Г. Балицького з вулицею Олександрівською далі по вулицях Олександрівській, Малиновського до кінцевої зупинки громадського транспорту «Сіверянка» – у прямому та зворотному напрямках.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!