Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
19 квітня 2021 р.

У Чернігові з 15 квітня стартував цьогорічний прийом проєктів Бюджету участі


Фото № 1

У Чернігові триває прийом проєктів в рамках Програми реалізації громадського бюджету (бюджету участі), який розпочався 15 квітня і триватиме по 31 травня. Ці часові рамки, передбачені чинним Положенням про громадський бюджет нашого міста.

Подати проєкт може кожен громадянин України, який досяг 16 років і отримав український паспорт. Від одного автора може подаватися не більше однієї пропозиції. Проєкт може стосуватися лише одного об’єкта, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Чернігова і є загальнодоступним і безкоштовним для всіх мешканців міста.

Як і минулого року, подання проєктів здійснюватиметься авторами в електронному вигляді - в системі "Громадський проект". Після цього друкований варіант проєкту з оригіналом підписного листа обов’язково подається до відділу звернень громадян міської ради за адресою вул. Шевченка, 9 (з понеділка по п’ятницю з 8.00 до 17.00, перерва з 13.00 до 14.00). Також електронний варіант заповненої заявки потрібно буде надіслати на e-mail [email protected]. Телефон для додаткових консультацій - (0462) 677-064.

Цьогорічні проєкти, які наберуть від чернігівців найбільше голосів у загальноміському голосуванні (у вересні), наступного року будуть реалізовані за рахунок коштів міського бюджету. На їх втілення передбачатиметься загалом 18 млн грн. 

Нагадаємо, що Програма реалізації бюджету участі дає можливість людям, які постійно проживають у Чернігові, реалізувати ідеї, які можуть покращити наше місто, окремий район чи вулицю. Підтвердженням цьому є п’ятирічний успішний досвід громадського бюджетування.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!