Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
7 квітня 2021 р.

"Не соромно прибирати! Соромно смітити!" - КП "Зеленбуд" відкрило місячник прибирання у Чернігові

+4

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7

У Чернігові протягом квітня проводиться місячник благоустрою. За ініціативою керівника КП "Зеленбуд" Артема Стаха колектив цього комунального підприємства вирішив підтримати акцію по-особливому. А саме, двічі на тиждень додатково до своєї основної роботи (догляд за парками і скверами) разом виходити на прибирання інших міських територій. Планується, що це буде в різних куточках міста.

Перше таке прибирання відбулося у вівторок, 6 квітня, в районі вулиці Красносільського (ЗАЗ). Його учасники поділилися в соцмережах відеозаписами того, до якого жахливого стану довели цю територію ті, хто викидав у кущі на узбіччі всякий непотріб. Особливо сумно від того, що зо два тижні тому цю локацію комунальники вже прибирали – але викинуте людьми просто під ноги сміття у великій кількості накопичилося навіть за такий короткий строк. Своїм обуренням Артем Стах та інші зеленбудівці поділилися для того, щоби привернути увагу до цієї проблеми.

Керівник комунального підприємства працював нарівні зі своїми колегами. "Не соромно прибирати! Соромно смітити!" – написав він у Facebook. - «Кожному чернігівцю важливо зрозуміти, що смітити там, де живеш - не дуже гарна справа. Крім того, завжди треба поважати працю інших, а за можливості – допомагати».

За активну участь у місячнику благоустрою та добросовісну працю на благо нашого міста, краси й чистоти в ньому він обіцяє виплатити колективу премії.

 

 

Прес-служба Чернігівської міської ради 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!