Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
28 січня 2021 р.

Четверта сесія Чернігівської міської ради VIII скликання розпочала свою роботу

+21
+18

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10
Фото № 11
Фото № 12
Фото № 13
Фото № 14
Фото № 15
Фото № 16
Фото № 17
Фото № 18
Фото № 19
Фото № 20
Фото № 21
Фото № 22
Фото № 23
Фото № 24

Четверта сесія Чернігівської міської ради восьмого скликання 28 січня розпочала свою роботу. На пленарному засіданні присутні чернігівський міський голова Владислав Атрошенко та 36 депутатів. Також, як повідомив міський голова на початку засідання, присутній директор Департаменту соціального захисту населення Чернігівської обласної державної адміністрації Олег Русін, який надасть вичерпну інформацію щодо динаміки нарахування житлової субсидії впродовж останніх п'яти років. І також у сесійній залі присутні керівники структурних підрозділів та комунальних підприємств Чернігівської міської ради, журналісти, громадськість.

Сьогодні Чернігівська міська рада розгляне 17 питань порядку денного, підготовлених структурними підрозділами міськради. Також додатково депутати затверджуватимуть низку звернень, зокрема, до Генеральної прокуратури, Державного бюро розслідувань і до Вищої ради правосуддя, стосовно претензій товариства з обмеженою відповідальністю «Фрезеніус Медикал Кер Україна». Крім того, міська рада звернеться до керівництва держави з проханням делегувати повноваження органам місцевого самоврядування щодо встановлення карантинних обмежень, а також недопущення підвищення тарифів на комунальні послуги для населення.

Депутати розглянуть такі проєкти рішень міської ради:

Усі проекти рішень оприлюднені на офіційному вебcайті Чернігівської міської ради в розділі "Публічна інформація" (підрозділ "Проекти рішень міської ради").

Он-лайн трансляцію засідання сесії можна переглядати на вебпорталі міської ради та в мережі Facebook на сторінці "Прес-служба Чернігівської міської ради".

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!