Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
25 січня 2021 р.

До уваги пасажирів: зміни на автобусному маршруті №43


Фото № 1
Фото № 2

Починаючи з 25 січня 2021 року до схеми автобусного маршруту №43 «Залізничний вокзал – Олександрівка» внесено зміни – продовжено до вул. В. Радченка через вул. Жабинського, у зв’язку з чим він став проходити через зупинки «Магазин «Меблі»» та «вул. Радченка».

Відтепер маршрут №43 після Площі Перемоги пролягає через Проспект Перемоги – вул. Жабинського – вул. Старобілоуська – вул. В. Радченка (кінцева) та в зворотньому напрямку – вул. Старобілоуська - вул. Жабинського – Залізничний вокзал – Проспект Перемоги – далі за звичним маршрутом до кінцевої зупинки «Олександрівка».

Такі зміни запроваджені у зв’язку з дефіцитом громадського транспорту на вул. Старобілоуській, який особливо відчувається в «години пік» під впливом карантинних обмежень кількості пасажирів та є причиною численних звернень містян.

Зважаючи на закінчення періоду жорстких карантинних заборон та початок роботи загальноосвітніх навчальних закладів, попит на громадський транспорт в зазначеному мікрорайоні збільшився, що і призвело до внесення змін до маршруту №43.

 

 

За інформацією управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку Чернігівської міської ради

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!