Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
30 грудня 2020 р.

Владислав Атрошенко звернувся до колективу міської ради з нагоди завершення року і прийдешніх свят

+8
+5

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10
Фото № 11

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко сьогодні, 30 грудня, у великому залі міської ради привітав колектив - всіх працівників ради, виконкому та їх структурних підрозділів - з прийдешніми новорічними та різдвяними святами.

Він звернувся до всіх співробітників зі словами новорічних побажань і закликав, кожного на своєму робочому місці та в житті, завжди бути патріотами Чернігова. Пам'ятати про те, в якому славному, древньому та історично унікальному місті ми живемо. І робити для цього міста все якнайкраще.

- Я до кожного звертаюся, як до своїх друзів, до людей близьких, з якими я давно вже разом працюю. Я кожному з вас, так як і собі, бажаю в першу чергу здоров’я. Адже сьогодні саме тут ми маємо найбільші виклики і найбільші загрози, тож наша задача - на рівні міст і держави спільно їх вирішувати.

Хочу побажати кожному з вас, щоб усі добрі задуми і мрії, які ви маєте, обов’язково у 2021 році здійснилися.

2020-й – високосний рік і дійсно був складним. Але ми йому дякуємо, зокрема, за той досвід, який він нам приніс, а можливо і розчарування та напруження. Хотілося б, щоб ми менше проходили таких етапів. Сподіваюся, що наступний рік буде морально легшим. Зокрема, зменшиться рівень захворюваності, негативний вплив на економіку та здоров’я людей.

У мене були гірші очікування в плані наступного бюджетного року. На щастя, місцевим бюджетам на наступний рік залишили акциз як місцевий податок, ми спільними зусиллями з депутатським корпусом відстояли його. Дякую депутатам, які за це голосували. На наступний рік є дуже великі плани по багатьом важливим для міста напрямкам та об’єктам.

А всім присутнім хочу побажати, щоб ви завжди пам’ятали про історію нашого Чернігова, розуміли та поважали його велич, а тому працювали тільки на благо нашого рідного міста. Прошу вас бути завжди єдиними, щоб у нашої команди був єдиний підхід і розуміння нашої відповідальності перед славетною чернігівською історією. Я хотів би, щоб у наступному році ми, відчуваючи цю відповідальність, працювали ще краще. Бажаю наснаги та радості від життя, - зазначив Владислав Атрошенко.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!