Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
24 грудня 2020 р.

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акта - проекту рішення Чернігівської міської ради «Про затвердження Примірного договору оренди нерухомого або іншого окремого індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Чернігова».

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект рішення Чернігівської міської ради «Про затвердження Примірного договору оренди нерухомого або іншого окремого індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Чернігова».          

Розробник проекту - фонд комунального майна Чернігівської міської ради.

Проект розроблений з метою забезпечення вимог  Закону України від   03 жовтня 2019 року № 157-ІХ «Про оренду державного та комунального майна» та створення єдиного підходу для орендодавців комунального майна  територіальної громади м. Чернігова при укладенні договорів оренди, належного правового оформлення орендних правовідносин.

Підставою для розробки проекту є  частина перша статті 16 Закону України «Про оренду державного та комунального майна».

Проект рішення разом з аналізом регуляторного впливу оприлюднюється на офіційному веб - порталі Чернігівської міської ради за електронною адресою: www.chernigiv-rada.gov.ua у розділі «Публічна інформація», підрозділі «Регуляторна політика», підпідрозділі «Оприлюднення проектів регуляторних актів».

З текстом проекту та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися також у фонді комунального майна Чернігівської міської ради, каб. № 7.

Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються фондом комунального майна Чернігівської міської ради протягом місяця з дня оприлюднення проекту рішення за адресою розробника: 14000, м. Чернігів,  вул. Мстиславська,8  (відповідальна особа —  Єпінін О. Ю.).

 

 

Голова фонду  комунального майна

Чернігівської міської ради                                                                               О. ЄПІНІН

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!