Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
23 грудня 2020 р.

Снігопад у Чернігові. Комунальники працюють

+7
+4

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10

Десять машин КП «АТП-2528» з одинадцятої години 23 грудня - від початку снігопаду в Чернігові - посипають піщано-сольовою сумішшю вулиці міста. На чищення тротуарів вийшли 10 тракторів-щіток. Комунальники у першу чергу обробляють дороги на маршрутах громадського транспорту.

Двірники комунальних ЖЕКів міста теж працюють на закріплених територіях. Усі трактори підприємств виїхали для розчищення дворових проїздів.

Комунальні служби міста звертаються до власників автомобілів з проханням не залишати свої авто припаркованими на дорогах, особливо у нічний час, щоб вони не заважали працювати снігоприбиральній техніці. 

Нагадуємо, що рішенням постійної комісії з питань безпеки та організації дорожнього руху введено щорічну сезонну заборону щодо паркування автомобілів на центральних вулицях м. Чернігова у період з 20 до 8 години з листопада до 1 квітня.

Також нагадуємо, що в місті діють Правила благоустрою (затверджені 24.12.2019 рішенням Чернігівської міської ради №49/VII-2). Усі підприємства, установи, організації незалежно від форм власності повинні забезпечувати прибирання власних, прилеглих та закріплених територій в цілодобовому режимі.

Всі мешканці міста у разі необхідності з будь-яких питань ЖКГ можуть звертатися до міського Кол-центру (тел. 0800-50-93-50, мобільний додаток «Call-центр CityOn. Чернігів» та офіційний портал міського контакт-центру- http://chmkc.com.ua).

 

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!