Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
22 грудня 2020 р.

Час початку сесійного засідання міської ради перенесений на 11 годину


Фото № 1

Час початку засідання третьої сесії Чернігівської міської ради VIII скликання, яке відбудеться 24 грудня,  перенесений на 11 годину. Відповідне розпорядження чернігівський міський голова підписав сьогодні.

Перенесення пов’язане з виконанням сумної місії – його присутністю на похороні харківського колеги, та часом, потрібним для повернення в Чернігів.

Усі інші складові призначеного на 24 грудня сесійного засідання залишаються без змін. З переліком винесених на сесію питань можна ознайомитися в розпорядженні міського голови "Про скликання 3 сесії Чернігівської міської ради 8 скликання" від 11 грудня. На сьогодні їх перелік також вже попередньо опрацьований Погоджувальною радою, а також кожне з питань попередньо опрацьоване кожною з постійних депутатських комісій. Засідання всіх шести постійних комісій відбулися протягом минулого тижня. З проєктами рішень, розробленими структурними підрозділами міської ради, можна ознайомитися на офіційному вебпорталі ради в розділі «Публічна інформація» - «Проекти рішень міської ради».

 

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!