Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
21 грудня 2020 р.

У Чернігова з'явився свій поштовий штемпель

+14
+11

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10
Фото № 11
Фото № 12
Фото № 13
Фото № 14
Фото № 15
Фото № 16
Фото № 17

Конверта або листівку з унікальним поштовим штемпелем, на якому - не тільки дата, а ще й стилізований клубочок-символ Чернігова, тепер може відправити з нашого міста кожен бажаючий. Для цього потрібно прийти до Головпоштамту, купити поштову марку та конверт і звернутися до відділу філателії (у робочий час з вівторка по суботу), де проведуть погашення марки.

Перша презентація цього унікального поштового штемпелю та перше спецпогашення ним марок відбулися 18 грудня в міському Туристичному інформаційному центрі (вул. Шевченка, 9). 

Кожен бажаючий, хто завітав на цю подію до ТІЦ, мав унікальну можливість у перший же день надіслати поштову кореспонденцію з таким оригінальним відиском своїм рідним або знайомим.

Як нагадав під час урочистої події керівник Управління культури та туризму Чернігівської міської ради Олександр Шевчук, спільні проєкти з "Укрпоштою" місто проводить вже не вперше. Рік тому були представлені нові марки, присвячені Чернігову, а зараз - зроблений ще один крок, корисний для просування туристичного бренду Чернігова.

 - Мені дуже приємно, що цей символічний штемпель буде юридично закріплений за Містом легенд, - зазначив він.

Його заступниця Катерина Литвин розповіла, що найперші конверти з такими штампами, в яких знаходяться привітання з новорічними святами, відправляються з Чернігова до Туристичних інформаційних центрів у різні міста України.

 

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!