Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
17 грудня 2020 р.

Обдарованим учням закладів мистецької освіти Чернігова щороку призначається стипендія міського голови


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4

У Чернігові затвердили нове Положення про стипендію міського голови учням закладів позашкільної мистецької освіти міста. Відповідне рішення було прийняте на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні, 17 грудня.

Стипендія міського голови учням закладів позашкільної мистецької освіти міста Чернігова призначається з метою підтримки і стимулювання творчо обдарованих дітей, їхньої участі у міжнародних та всеукраїнських фестивалях, оглядах, олімпіадах, конкурсах, виставках і пленерах, створення можливостей для подальшого розвитку талановитої молоді.

Розмір та кількість стипендій встановлюється розпорядженням міського голови терміном на один рік за поданням управління культури та туризму міської ради. 

На здобуття стипендії можуть бути висунуті учні закладів позашкільної мистецької освіти: «Чернігівська музична школа № 1 імені Стефана Вільконського», «Чернігівська музична школа № 2 імені Євгена Богословського», «Чернігівська міська школа мистецтв» та «Чернігівська дитяча художня школа», які стали лауреатами або дипломантами міжнародних та всеукраїнських фестивалів, оглядів, олімпіад, конкурсів, виставок і пленерів.

Висування кандидатів на здобуття стипендії здійснюють педагогічні ради закладів позашкільної мистецької освіти двічі на рік за підсумками навчального півріччя, що передує одержанню стипендії. Відповідні подання із додаванням списку кандидатів на здобуття стипендії на підставі рішення педагогічної ради направляються за підписом директорів закладів позашкільної мистецької освіти до управління культури та туризму міської ради протягом п’яти робочих днів після прийняття рішення педагогічною радою.

Читайте також: 

У 2018 році міські стипендії за визначні успіхи в навчанні, мистецтві та спорті одержували 140 юних чернігівців

Стипендії міського голови у 2020 році одержать 65 кращих учнів мистецьких шкіл Чернігова

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!