Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
9 грудня 2020 р.

Через ковід офіційний пункт обігріву цього року буде лише в центрі для бездомних і безпритульних


Фото № 1

Офіційним пунктом обігріву в Чернігові цього року визначене тільки приміщення громадської організації «Чернігівський центр соціальної адаптації бездомних та безпритульних» (вул. Святомиколаївська, 33), що діє цілодобово. Таке рішення прийняла комісія з питань техногенно — екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Чернігівської міської ради. З усіма протоколами комісії можна ознайомитися у розділі «Протоколи засідання міської комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій». Рішення пов'язане з тим, що у зв’язку з карантинними обмеженнями установи, заклади, комунальні підприємства міста працюють у закритому режимі, що унеможливлює їх відвідування сторонніми особами.

Але в разі покращення епідеміологічної ситуації питання щодо розгортання додаткових пунктів обігріву буде винесено на розгляд міської комісії з питань техногенно - екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій знову.

Водночас цим же рішенням комісія доручила керівникам всіх закладів та установ, на території яких раніше розміщувалися пункти обігріву, все-таки підготувати умови для їх роботи. А саме:

  • - визначити місця (приміщення) для обігріву в будівлях установ, організацій, закладів мешканців міста у разі низьких температур повітря;
  • - підготувати позначки «Пункт обігріву» та здійснити інструктаж персоналу відповідального за їх функціонування;
  • - знайти можливість зарезервувати запас ковдр та заварки чаю для осіб, що будуть потребувати обігріву (під час роботи пунктів обігріву).

Відповідно до вимог нормативних документів, пункти обігріву мають бути відкриті при зниженні температури повітря нижче - 15 °С.

 

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!