Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
8 грудня 2020 р.

Актуальні дані щодо захворюваності на COVID-19 у закладах освіти Чернігова


Фото № 1

Інформацію про стан захворюваності на COVID-19 серед працівників закладів освіти повідомив начальник управління освіти міської ради Василь Білогура на щотижневій розширеній нараді в міській раді сьогодні, 8 грудня.

За його словами, по закладам загальної середньої освіти станом на вчора хворіє загалом 60 працівників, в тому числі з підтвердженим COVID-19 – 10 осіб. Крім того, один клас знаходиться на самоізоляції, один новий випадок захворювання COVID-19 серед вчителів та чотири – серед дітей.

По дошкільним закладам освіти наразі хворіє 163 працівники (з підтвердженим COVID-19 – 36 осіб). Окрім того, на самоізоляції перебувають зараз 16 працівників і 8 груп по різним дитсадкам.

Василь Білогура також додав, що по всіх школах постійно проводиться моніторинг викладання матеріалу. При надходженні скарг на якість у т. ч. дистанційного викладання вказані в них факти вивчаються й коригуються індивідуально. Загалом же вчителі дотримуються рекомендацій Міністерства освіти та науки України, матеріал викладають якісно.

Учні 1-4 класів продовжують навчання в очній формі. Разом з тим, у 19-й школі один 4-й клас відсьогодні – на самоізоляції до 18 грудня включно.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!