Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
7 грудня 2020 р.

Владислав Атрошенко: Треба об’єднати наші зусилля заради зростання України

+18
+15

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10
Фото № 11
Фото № 12
Фото № 13
Фото № 14
Фото № 15
Фото № 16
Фото № 17
Фото № 18
Фото № 19
Фото № 20
Фото № 21

Сьогодні в Чернігівській міській раді відбулися урочисті збори з нагоди Дня місцевого самоврядування, яке щорічно відзначається 7 грудня.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко з професійним святом привітав усіх представників органів місцевого самоврядування – не тільки Чернігівщини, а й інших областей всієї України.

- Хочу побажати людям, з якими працюєш щодня пліч-о-пліч – наснаги, міцного здоров’я, що надзвичайно важливо в усі часи, а особливо зараз. Бажаю родинного затишку, стабільності та взаєморозуміння нам усім.

Щойно в міській раді відбувся візит Блаженнійшого Владики Епіфанія та архієпископа Євстратія. Як міський голова я просив їх молитися за Україну та Чернігів. Сподіваємось, що молитва дійде до Господа Бога. І в молитві ми - всі українці об’єднаємося, об’єднаємо наші зусилля заради зростання України. І зрештою, ми набудемо самостійної, дійсно потужної країни, про яку мріяли наші діди і пращури.

Робота місцевого самоврядування для багатьох людей ніби і не помітна, люди не зовсім відрізняють чиновників і владу. Багато людей вважають, що міський голова призначає пенсії і т.д. Є певні складнощі в тому, що багато в чому приходиться розділяти нам - представникам органів місцевого самоврядування, ті проблеми, з якими звертаються до нас люди. Ми як «ниточка» з «голочкою», пов’язані з державою. Якщо успішна держава – значить і ми успішні. Неуспішна держава – на жаль, на сьогодні на рівні місцевого самоврядування надзвичайно складно, - підкреслив міський голова.

Після привітань кращим працівникам Чернігівської міської ради Владислав Атрошенко вручив відзнаки Чернігівської міської ради.

Так, розпорядженням Чернігівського міського голови, за сумлінну службу в органах місцевого самоврядування, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування Почесною грамотою Чернігівської міської ради та виконавчого комітету нагороджені:

  • БАКУН Ганна Михайлівна, головний спеціаліст відділу квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради;
  • ГРИГОР’ЄВА Тетяна Валеріївна, заступник начальника бюджетного відділу фінансового управління Чернігівської міської ради;
  • ЛИТВИН Катерина Андріївна, начальник відділу туризму та промоції міста управління культури та туризму Чернігівської міської ради.

Подяка Чернігівського міського голови оголошена:

  • БУРЯК Марині Іванівні, головному спеціалісту – юрисконсульту відділу кадрової та юридичної роботи управління освіти Чернігівської міської ради;
  • ДАНИЛОВІЙ Ларисі Василівні, головному спеціалісту відділу культури управління культури та туризму Чернігівської міської ради;    
  • ДМИТРІЄНКУ Вячеславу Михайловичу, завідувачу сектору з комп’ютерної обробки інформації фінансового управління Чернігівської міської ради;
  • КОВАЛЕНКО Олені Федорівні, головному спеціалісту відділу кадрової та юридичної роботи управління освіти Чернігівської міської ради.
  • СЛАСТЬОН Оксані Валентинівні, головному спеціалісту – економісту бюджетного відділу фінансового управління Чернігівської міської ради.

На сьогодні в Чернігівській міській раді загалом працює 586 співробітників, з них посадових осіб – 548. Крім того, магістрів державного управління - 75, у тому числі 11 – випускники Національної академії державного управління при Президентові України. Середній вік працюючих становить 36-45 років.

Також у Чернігівській міській раді та її виконавчих органах є працівники, які мають почесні звання:

  • Атрощенко Борис Федорович – «Заслужений працівник соціальної сфери України»;
  • Шевчук Олександр Іванович – «Заслужений артист України»;
  • Марчук Ірина Петрівна – «Заслужений працівник соціальної сфери України»;
  • Максименко Валентина Михайлівна – «Заслужений працівник соціальної сфери України»;
  • Науменко Катерина Петрівна – «Заслужений працівник соціальної сфери України».

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!