Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
20 листопада 2020 р.

Владислав Атрошенко: У мене єдине бажання - щоби були можливості для реалізації моєї місії

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко та секретар Чернігівської міської ради Олександр Ломако наприкінці пленарного засідання 1-ї сесії Чернігівської міської ради 8-го скликання дали коментар журналістам місцевих ЗМІ.

- Дай Боже, щоб наші плани відповідали нашим можливостям, а не всі наші можливості залежать від міста. Багато в чому вони залежать від країни. А стан справ у країні на сьогоднішній день, скажімо, бажає бути кращим. Економіка іде на згортання. Ми бачимо епідеміологічну ситуацію: на сьогодні 14,5 тисяч. Що буде завтра і які прогнози? Я не берусь робити ці прогнози. Я усвідомлюю свою відповідальність і маю єдине бажання - щоби були можливості для реалізації цієї моєї місії. Я бачу свою задачу в тому, щоб з другого-третього засідання депутати забували, в якій вони партії, і працювали на місто, - зазначив Владислав Атрошенко.

- Я і раніше комунікував зі всіма депутатами із різних фракцій, які були в міській раді, з тими, хто підтримував і хто не підтримував міського голову. У цьому питанні для мене немає нічого нового. Я продовжу цим займатися у статусі секретаря міської ради, можливо більше приділятиму уваги підготовці сесійних питань, підготовці засідань депутатських комісій. Принципово в моїй роботі наступні п’ять років нічого не зміниться. Я в команді міського голови і вдячний йому за довіру. Також вдячний депутатам із різних фракцій, які сьогодні мене підтримали. Сьогодні ми показали, що ми відкриті до співпраці з усіма політичними силами. Ми також хочемо співпрацювати і з депутатами Верховної Ради України, які представляють різні політичні сили, яких і немає сьогодні в сесійній залі. Тому що це впливає і на бюджетні програми, і програми державного фінансування. Звичайно, головна мета - щоб Чернігів розвивався. Відповідно до цього, треба об’єднувати зусилля всіх політичних сил, які є в Чернігові. Я переконаний, що робота депутатського корпусу Чернігівської міської ради буде продуктивною. Ми будемо мати нормальну робочу дискусію і в комісіях, і в сесійній залі, якщо це буде потрібно. Головне, що і міський голова, і партія більшості показали те, що ми готові слухати, і готові враховувати пропозиції всіх фракцій. Починаючи з першої сесії, ми показали свою відкритість. Я переконаний, і у нас немає іншого варіанту – що нам треба спільно згуртуватися для продовження змін у Чернігові. Тому немає інших варіантів, окрім як спільна конструктивна робота, – підкреслив Олександр Ломако.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!