Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
20 листопада 2020 р.

Владислав Атрошенко склав присягу як новообраний чернігівський міський голова


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4

Обраний вдруге Чернігівським міським головою Владислав Атрошенко щойно на першій сесії міської ради VIII скликання склав присягу посадової особи місцевого самоврядування та присягу обраного міського голови при вступі на посаду.

- Користуючись цією нагодою під час складання мною присяги перед чернігівцями – перед громадою міста Чернігова, славетного міста з більш ніж з 1300-літньою історією - хочу запевнити, що я дійсно усвідомлюю свою високу відповідальність в цей непростий час, - звернувся він до присутніх і до всіх чернігівців одразу після присяги. - Я дуже вдячний усім виборцям, які не дивлячись на певну небезпеку, яку несе сьогодні епідеміологічна ситуація, прийшли на дільниці та віддали свій голос. Як людина, я просто низько вклоняюся за цю довіру. Також дякую усім членам виборчих комісій, які працювали на цих виборах, за належну організацію, підготовку та проведення місцевих виборів у місті Чернігові у цей непростий час. Теж хочу подякувати за плідну роботу попередньому складу депутатського корпусу міської ради – депутатам VII скликання міської ради. Були у нас можливо і різні погляди на деякі питання, але я вважаю, що ми працювали злагоджено і знайшли порозуміння в процесі роботи. І думаю, зрештою ми працювали на громаду міста. Сподіваюся, що восьме скликання депутатів зі мною, як міським головою, разом будемо знаходити порозуміння заради наших виборців, заради міста Чернігова, - підкреслив Владислав Атрошенко.

Сесія триває. Пребіг засідання можна бачити онлайн на вебпорталі Чернігівської міської ради та на сторінці "Прес-служба Чернігівської міської ради" в Facebook.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!