Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
19 листопада 2020 р.

Вже дві тисячі молодят побралися у рамках проєкту «Шлюб за добу»

+3

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6

22-річний Сергій та 21-річна Марія Марущаки з Чернігова стали 2000-ю парою, яка одружилася у Міському палаці культури в рамках спільного з Міністерством юстиції України проекту «Шлюб за добу».

Молодята були дуже схвильовані, адже саме у ту мить для них розпочалася нова сторінка життя - вже подружнього.

Після урочистої церемонії вони розповіли історію свого знайомства та зазначили, що родина - це найголовніше. Тому, попри усю ситуацію в країні через пандемію коронавірусу, вирішили: погані часи приходять і йдуть, а вдалішої нагоди для утворення своєї сім’ї може більше і не підвернутися.

Подружжя Марущаків - "щасливчики", саме їм випала доля стати двохтисячною парою у проєкті Мін’юсту «Шлюб за добу». Весілля відзначили скромно. Молодята розповіли, що їх привабила швидкість та зручність оформлення весільної церемонії у Міському палаці культури.

Загалом наразі через карантинні обмеження формат проведення подібних церемоній змінився. Їх проводять не в святковій атмосфері, а для двохтисячної пари вирішили зробити виключення.

Проєкт "Шлюб за добу" функціонує вже три роки та користується значною популярністю, і не тільки серед молоді. Особливо широким попитом послуга користується серед іноземців, адже значно зменшує строки оформлення шлюбу.

"Шлюб за добу" - справжня знахідка для тих, хто впевнений у своїх почуттях та не бажає довго чекати, аби поєднатись у законному шлюбі зі своєю "половинкою".

Прес-служба Чернігівської міської ради

Відеосюжет ТРК «Новий Чернігів»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!