Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
19 листопада 2020 р.

Як виглядатиме сучасна школа-садок на Бобровиці розповів керівник управління капітального будівництва


Фото № 1

Про майбутнє будівництво початкової школи та дитячого садка у мікрорайоні «Бобровиця» на місці 23-ї школи, ремонт приміщення філії «Подусівка» дитячої поліклініки №1 та відремонтовану музичну школу №1 ім. С. Вільконського говорили у програмі «ВеЧер» на телеканалі «Новий Чернігів». Гостем програми став начальник управління капітального будівництва Чернігівської міської ради Вячеслав Почеп, який розповів усі деталі.

Нагадаємо, що на початку цього місяця усі старі будівлі школи № 23, яких було загалом сім, демонтували. Найстаріші зі знесених аварійних одноповерхових корпусів – 1928-го та 1952-го року будівництва. Наразі демонтажні роботи майже завершені. Все будівельне сміття вивезене, а матеріали, які можна використати повторно, передані на баланс управління освіти міськради.

Як повідомив Вячеслав Почеп, проєкт будівництва сучасного закладу освіти розрахований загалом на 315 дітей: 75 – дитсадок та 240 – початкова школа. Це буде комплексна двоповерхова будівля, вона матиме окремі входи для школи та дитсадка. Наразі технічний проєкт, який показуватиме в повному обсязі усі деталі, зокрема розташування спортивних та ігрових майданчиків, ще розробляється проєктною організацією. Даним об’єктом займається корпорація «УТБ-ІНЖИНІРИНГ», яка має ліцензію на проєктування і виграла тендер.

- Цей проєкт нестандартний. І, на моє переконання, це буде єдиний в Україні такий будиночок, з таким дизайном, - сказав він.

Начальник міського управління капітального будівництва впевнений, що за наявності достатнього фінансування побудувати такий сучасний заклад освіти можна і за 1,5 року. Але як буде з фінансуванням - покаже час.

Детальніше про цю розмову - у відеосюжеті:

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!