Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
16 листопада 2020 р.

У Чернігові потрібні перевізники на дачні маршрути


Фото № 1

Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку Чернігівської міської ради буде оголошувати новий конкурс на перевезення за маршрутами 9, 22 та 36. Про це розповів керівник цього управління Олександр Рижий.

Раніше на ці маршрути вже оголошувався конкурс з пприйомом заявок до 12 листопада, але жодної не надійшло. На сьогодні з дачних маршрутів обслуговуються тільки 36 та 46, для інших перевізників шукають.

Причини відсутності бажаючих – як зниження пасажиропотоку, так і карантинні обмеження. Все це негативно впливає на економічну складову і перевізники не зацікавлені в роботі на цих маршрутах.

 - Ми будемо знову оголошувати конкурс на ці маршрути, мабуть будемо об’єднувати 36 та 9, щоб в комплексі це було комусь більш цікаво. Ми розуміємо, що дачні маршрути більш затребувані навесні, тому в нас є час, - зазначив Олександр Рижий.

За повідомленням Управління транспорту, з 16 листопада 2020 року автобусний маршрут загального користування №9 "Лікеро-горілчаний завод — Дачі (Жавинка)" відновив свою роботу завдяки тому, що до його обслуговування залучений тимчасовий перевізник. Також на осінньо-зимовий період для автобусних маршрутів №9 та №36с змінені графіки руху.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!