Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
16 листопада 2020 р.

На відремонтованих Київській і перехресті Доценка/Космонавтів завершують укладати нові тротуари

+11
+8

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10
Фото № 11
Фото № 12
Фото № 13
Фото № 14

У Чернігові на кількох об'єктах, де цього року виконані дорожні ремонти, наразі завершується облаштування тротуарів. Такі роботи ведуться на вул. Київській та біля об’їзного кола на перехресті вул. Доценка-Космонавтів. До початку зими тротуари тут мають бути готові. Також у цьому році завершать роботи біля об’їзного кола на вулиці Льотній.

На перехресті Доценка-Космонавтів роботи вже практично фінішували. Майже всюди укладена нова бруківка. По вулиці Київській укладати плитку тільки розпочали, а до цього ділянку майбутнього тротуару засипали піском і щебенем.

Загалом протягом 2020 року у Чернігові відремонтували і побудували чимало пішохідних доріжок. Це тротуари на новій дорозі на Шерстянці з її прилеглими територіями, великий об’єкт на Героїв Чорнобиля, по вулиці Івана Мазепи тощо. Крім тротуарів, цього річ звернули увагу і на ділянки доріг внутрішньо будинкових проїздів. На багатьох з них – з’явилася новенька бруківка. Це райони малого Проспекту, вулиця Тракторна, мікрорайон Градецький, вул.Єськова.

За п’ять останніх років у Чернігові відремонтували майже 970 тисяч кв.м доріг і понад 117 тисяч кв.м тротуарів у різних мікрорайонах міста. Крім того, 115 тисяч кв.м внутрішньодворових проїздів.

Всі роботи виконуються в рамках Комплексної цільової програми розвитку житлово-комунального господарства міста Чернігова.

Прес-служба Чернігівської міської ради за матеріалами ТРК «Новий Чернігів»

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!