Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
12 листопада 2020 р.

Дорожні роботи у Чернігові добігають кінця


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4

Останнім об’єктом - на ділянці  по вулиці Володимира Дрозда, що у мікрорайоні Коти - у місті  фінішують дорожні роботи, заплановані на цей рік.  Тут проводиться  поточний ремонт дороги загальною протяжністю 840 метрів.  Розпочали його  півтора місяці тому і ось завершують. Сьогодні  інтенсивно працюють над укладанням вирівнюючого шару асфальтобетону. Значний обсяг ремонту вже позаду, розповідає директор шляхо-будівельного управління №14 Олександр Харчук.

 - Які роботи ми мали виконувати: переобладнати 1500 метрів погонних гранітного бортового каменю, після цього 4-5 сантиметрів фрезерування старого покриття, яке необхідно зняти. Потім прокласти вирівнюючий шар покриття 6 сантиметрів. Далі прокладають геотекстиль і спеціальний хателіт для бетонного покриття. І після всього необхідно буде прокласти верхній шар асфальтобетонного покриття 5 сантиметрів, - перерахував він.

Фінансування дорожніх робіт на цьому об’єкті проводиться за рахунок коштів з міського бюджету. Загальна вартість - близько 10 мільйонів гривень. За словами Олександра Харчука, завершити ремонт на цій ділянці та повністю відкрити рух для транспорту планують протягом трьох днів.

Варто зазначити, що 2020 рік для дорожників Чернігова став надзвичайно продуктивним. Так, протягом цього року в обласному центрі відремонтували 37 вулиць. На 26-ти провели поточний ремонт, на 11 - капітальний. Крім того, 1 вулицю на Шерстянці побудували з нуля, реконструювали 2 транспорті розв’язки.

 

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!