Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
16 жовтня 2020 р.

До участі в загальноміському суботнику - готові!


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4

Підготовку до загальноміського суботника, що запланований на суботу, 17 жовтня, продовжують всі комунальні підприємства, установи Чернігова.

Зокрема, КП «Зеленбуд» Чернігівської міської ради підготував до посадки саджанці різноманітних декоративних дерев і кущових рослин. Це, зокрема: вишня кущова, клен Фрімана, липа, сумах, береза, платан, туя, барбарис, гібіскус, форзиція, дуб, ялина, гортензія. Загалом - понад 240 рослин.

Під час вибору локацій були враховані заявки та побажання чернігівців щодо озеленення своїх вулиць і мікрорайонів, які вони мали змогу залишити в міському колл-центрі. Так, на вул. Єськова буде висаджена вишня кущова, на Чернишевського – клен Фрімана, в Березовому гаю – береза, липа, сумах, на Мазепи – платан, на Підвальній – туя та барбарис, гібіскус і форзиція, на Астрі – дуб, ялина, гортензія.

Нагадаємо чернігівцям: про проведення загальноміського суботника під час засідання виконкому ще 7 жовтня повідомив заступник чернігівського міського голови Олександр Ломако. За його словами, кожен дбайливий господар перед зимовим періодом має навести лад на своєму подвір’ї та біля нього.

Усі подробиці щодо проведення акції уточнюйте в міському колл-центрі (тел. 0-800-509350). Його працівники координують усі роботи.

- Я хочу закликати всі політичні партії, всіх кандидатів, які балотуються, підтримати ініціативу міського голови, долучитися до загальноміського суботника, - сказав Олександр Ломако. - Можливо, хтось прибере свої передвиборчі агітаційні матеріали, які зараз можна побачити і на стовпах, і на парканах. І не словом, а ділом покаже, що Чернігів – наш рідний дім, і саме так до нього треба ставитися.

 

За інф. КП "Зеленбуд"

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!