Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
15 жовтня 2020 р.

До уваги водіїв: з 15 жовтня по 30 листопада - перекриття руху на двох вулицях мікрорайону Стара Подусівка

Згідно з рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради, з 8.00 год. 15 жовтня по 20.00 год. 30 листопада для проведення будівництва централізованої каналізації дозволено перекриття руху автотранспорту в м. Чернігові по вул. Перемоги (від будинку № 13 до перехрестя з вул. Кримською) та по вул. Кримській (від будинку № 119 до перехрестя з вул. Перемоги).

На зазначеній ділянці будуть встановлені дорожні знаки згідно зі схемою організації дорожнього руху, погодженою в управлінні патрульної поліції у м.Чернігові. Управління патрульної поліції в Чернігівській області Департаменту патрульної поліції забезпечить нагляд за організацією руху транспорту.

Каналізація прокладається по вулиці Московській (від будинку №46 до вулиці Кримської), по вулиці Перемоги (від будинку № 13 до вулиці Кримської), по вулиці 21 Вересня (від будинку № 21 до вулиці Кримської), по вулиці Панаса Мирного (від будинку № 11 до будинку № 24), по вулиці Кримській (від будинку № 75 до вулиці Керченської).

Як ми вже повідомляли раніше, це будівництво проводиться в рамках міської Програми розвитку інженерно-транспортної інфраструктури приватного сектору міста Чернігова на 2016-2020 роки, на умовах співфінансування з мешканцями-учасниками ОСН.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!