Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
9 жовтня 2020 р.

У Чернігові виділені додаткові кошти на протиепідемічні заходи під час організації та проведення місцевих виборів


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4

509 тисяч гривень додатково виділені в місті Чернігові на здійснення протиепідемічних заходів під час організації та проведення місцевих виборів 25 жовтня. Це рішення на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 14 вересня 2020 року № 846 прийняв виконком Чернігівської міської ради 9 жовтня.

Коментуючи проект рішення перед голосуванням виконкому, заступник чернігівського міського голови Олександр Ломако зазначив, що воно є технічним, оскільки, відповідно до законодавства, органи місцевого самоврядування повинні забезпечити виборчі дільниці необхідними протиепідемічними заходами під час організації проведення виборів.

- Ці 509 тисяч ми виділяємо для того, щоб дільниці були забезпечені необхідним у день голосування і щоб чернігівці знали, що дільниці оброблені протиепідемічними засобами, а члени комісії забезпечені тим, чим мають бути забезпечені. Щоб жителі Чернігова могли не боятися йти на виборчі дільниці та голосувати 25 жовтня, а члени виборчих комісій могли нормально відпрацювати цей день, - прокоментував він.

Згідно з прийнятим рішенням, фінуправління міської ради має виділити зазначені кошти з міського бюджету Чернігова, а чернігівська міська та дві районні в місті Чернігові територіальні виборчі комісії мають здійснити протиепідемічні заходи під час організації та проведення місцевих виборів у місті Чернігові 25 жовтня 2020 року, керуючись Порядком здійснення протиепідемічних заходів під час організації та проведення виборів, затверджених постановою Кабінету Міністрів України.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!