Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
8 жовтня 2020 р.

У Чернігові цієї осені висадять багато платанів і кленів


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3

Чернігів стане ще зеленішим! Чимала партія кленів Фрімана та платанів, які будуть прикрашати наше місто, надійшла до КП «Зеленбуд» сьогодні. За словами керівника цього підприємства Романа Старікова, на вулицях вони будуть висаджуватися в тому числі й під час загальноміського суботника 17 жовтня. 

Але не тільки. На деяких локаціях обласного центру висадка дерев ведеться й зараз. Зокрема, лише позавчора працівники цього підприємства посадили платани по вулиці Ремісничій вздовж однієї з її сторін. Зараз чекають на виготовлення будівельниками лунок на протилежному боці вулиці, де також будуть платани. 

Ці красиві південні дерева, як показала практика, зараз прекрасно ростуть і в нашому кліматі. Саме платанів і кленів цієї осені в Чернігові висадять найбільше. Але також планують озеленити вулиці й іншими видами дерев – зокрема, акаціями.

У цьому році саджанці дерев з закритою кореневою системою КП «Зеленбуд» висаджувало і навесні, і влітку. Наприкінці літа висадили їх по всьому місту близько 200, розповідає Роман Старіков. А в планах на осінь – ще посадити близько 300 дерев.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Відео телеканалу "Новий Чернігів"
 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!