Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
5 жовтня 2020 р.

У Чернігові провели до війська першу групу осіннього призову

+21
+18

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10
Фото № 11
Фото № 12
Фото № 13
Фото № 14
Фото № 15
Фото № 16
Фото № 17
Фото № 18
Фото № 19
Фото № 20
Фото № 21
Фото № 22
Фото № 23
Фото № 24

Сьогодні, 5 жовтня, на плацу Чернігівського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки (міського військкомату ) на строкову військову службу провели перших призовників осіннього призову цього року. 39 молодих чернігівців будуть проходити службу у військових частинах Збройних Сил України, Національної гвардії України, Державній спеціальній службі транспорту та Державній прикордонній службі.

Від імені чернігівського міського голови і всієї громади Чернігова привітав призовників заступник міського голови Олександр Ломако.

- Для когось із вас цей день може стати першим кроком для успішної військової кар’єри. Можливо, хтось стане офіцером і все своє життя присвятить армії. Сьогоднішній день вам запам’ятається на все життя. Для всіх призовників,  хто тут стоїть, найближчий рік стане часом, коли ви отримаєте необхідні навички, дуже важливі для формування особистості, познайомитеся з багатьма побратимами, а головне – всі ви матимете честь стати до лав української армії, якою останні роки всі українці почали пишатися. Це дійсно військо, яке захищає, обороняє нашу країну. І сьогодні, звичайно, значення українського війська зростає в рази, - сказав він.

Олександр Ломако закликав хлопців  гордо нести ім’я захисників України:

- Пам’ятайте, що вас чекають у Чернігові ваші рідні та близькі. Усім вам терпіння, здоров’я, наснаги. Хай вас Господь оберігає, хай все буде добре! І пам’ятайте, що ви з гордістю маєте носити український тризуб і служити в українському війську. Слава Україні!

Осіння призовна кампанія цього року триватиме до грудня. За цей час на строкову військову службу планують призвати з Чернігівської області 456 юнаків. Понад 130 із них – з Чернігова та Чернігівського району.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!