Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
2 жовтня 2020 р.

Комісія з питань безпеки та організації дорожнього руху в місті Чернігові розглянула питання порядку денного

+3

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6

Сьогодні, 10 жовтня, у міській раді відбулося засідання комісії з питань безпеки та організації дорожнього руху в місті Чернігові. У роботі комісії під керівництвом заступника міського голови Андрія Черненка взяли участь представники Управління патрульної поліції в Чернігівській області, структурних підрозділів міської ради та представники депутатського корпусу.

До порядку денного засідання були включені 21 питань:

  1. Звернення гр. Онищенка Д. А. з пропозицією встановлення дорожніх знаків 3.1 «Рух заборонено» від перехрестя вулиць Волонтерів – Добровольців - Партизанська до перехрестя вулиць Волонтерів - Стрілецька.
  2. Звернення депутата Чернігівської міської ради Старікова Р. М. з пропозицією облаштувати нерегульованого пішохідного переходу біля будинку 11 по вулиці Попова.
  3. Звернення депутата Чернігівської міської ради Старікова Р. М. з пропозицією облаштування регульованого пішохідного переходу на перехресті дороги Р56 (Михайло-Коцюбинське шосе) і вулиці В. Чкалова (Зарічний).
  4. Звернення депутата Чернігівської міської ради Старікова Р. М. з пропозицією оновлення дорожньої розмітки на нерегульованому пішохідному переході по вулиці Ціолковського (район «АЗС T&T NEFT»).
  5. Звернення депутата Чернігівської міської ради Старікова Р. М. з пропозицією встановити пристрої примусового зниження швидкості дорожньо-транспортної техніки по вулиці Заньковецької на ділянці між вулицями Харківська і Транзитна.
  6. Звернення депутата Чернігівської міської ради Старікова Р. М. з пропозицією встановлення дорожнього знаку 2.1 «Дати дорогу» на перехресті вулиці Сєрікова з вулицею Б. Хмельницького (з боку вулиці Б. Хмельницького).         
  7. Звернення депутата Чернігівської міської ради Старікова Р. М. з пропозицією облаштувати нерегульований пішохідний перехід через вулицю Глібова між вулицями Невського і С. Носа (колишня вулиця Гайдара).
  8. Звернення голови ОСН «Бобровиця» Віктора В. М. з пропозицією встановити світлофорний об’єкт на існуючому нерегульованому пішохідному переході через вулицю Шевченка на перехресті з вулицею Бортнянського й облаштування його освітленням та будівництво тротуарів від пішохідних переходів до зупинок міського пасажирського транспорту «Вул. Д. Бортнянського». 
  9. Звернення директора Чернігівського Головного регіонального управління АТ КБ «Приватбанку» Бойка А. В. з пропозицією встановлення дорожнього знаку 3.34 «Зупинку заборонено» з табличкою «крім автотранспорту банку» з боку приміщення відділення з табличкою до дорожнього знаку 7.2.2 (25 м) (вул. Серьожнікова, 6).
  10. Звернення мешканців будинків №№ 13, 20, 22 по вулиці Толстого з проханням встановити пристрої примусового зниження швидкості дорожньо-транспортної техніки, на повороті біля їх будинків.
  11. Колективне звернення мешканців вулиці Жабинського  з проханням облаштування нерегульованого пішохідного переходу біля будинку 3.
  12. Звернення гр. Чайки С. О. з проханням встановити пристрої примусового зниження швидкості дорожньо-транспортної техніки на вулиці Преображенська в районі зупинки міського пасажирського транспорту «Вал».
  13. Звернення гр. Бондаренко С. М. з проханням узаконити пристрої примусового зниження швидкості дорожньо-транспортної техніки, що встановлені перед магазином по вулиці Всіхсвятська, 5.
  14. Звернення гр. Сєрик О. І. з проханням встановити світлофорний об’єкт біля СГТ «Роднічок», розташованого по вулиці Кільцева.
  15. Звернення гр. Євлах М. К з пропозицією встановлення дорожніх знаків 3.29 «Обмеження максимальної швидкості» на перехресті проспекту Миру з вулицею Коцюбинського.
  16. Звернення мешканців будинку № 93 по проспекту Перемоги щодо заборони заїзду автомобільного транспорту на внутрішньо-дворову територію даного будинку.
  17. Звернення управління ЖКГ ЧМР з проханням розглянути електронну петицію гр. Польгуя М. Г., яка набрала необхідну кількість голосів на свою підтримку (258 із 250), щодо питання про ускладнення дорожнього руху на перехресті проспекту Миру і вулиці Олега Кошового (біля автозаправки "ОККО"), зокрема виїзду з вулиці  Олега Кошового на проспект Миру в напрямку центру міста.
  18. Звернення мешканців будинку № 49 по вул. В. Чорновола щодо перенесення зупинки громадського транспорту від даного будинку в інше місце.
  19. Звернення гр. Кузнецової С. І. з проханням встановити світлофорний об’єкт на перехресті вулиці Шевченка з вулицею Кленовою.
  20. Звернення гр. Чирви і Костюка з проханням встановити пристрої примусового зниження швидкості дорожньо-транспортної техніки на вулиці Андрусенка.
  21. Звернення ФОП Корень В. В. з проханням зміни циклограми світлофорного об’єкту на перехресті вулиці Старобілоуська з вулицею Ріпкінська.

 

Члени комісії під час розгляду питань враховували всі пропозиції депутатів міської ради та жителів міста, а також вимоги нормативних документів. Не всі сьогоднішні рішення задовольнили прохання заявників. Втім? визначальним щодо остаточного рішення з будь-якого нововведення є дотримання правил безпеки дорожнього руху.  

Протокол з рішенням комісії по кожному питанню найближчим часом буде розміщений на вебпорталі Чернігівської міської ради в рубриці "Публічна інформація" (розділ "Протоколи засідань комісій" - "Протоколи засідання постійно діючої комісії з питань безпеки та організації дорожнього руху в місті Чернігові).

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!