Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
29 вересня 2020 р.

У Чернігові розглядають варіант відсвяткувати День міста цього року на Покрову


Фото № 1

Окремі заходи зі святкової програми до Дня міста Чернігова, які 26 вересня були скасовані у зв’язку з трагедією під Чугуєвом і національним днем жалоби, можуть бути проведені на Покрову. Принаймні, міська влада розглядає такий варіант, повідомив сьогодні на щотижневій розширеній нараді чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

- Можливо, День міста приурочимо і якісь святкові заходи зробимо на Покрову. Але це будуть заходи обмеженого характеру, без великих скупчень людей, - сказав він.

Принагідно міський голова попросив про розуміння в усіх артистів, чий виступ 26 вересня не відбувся. Зокрема, в учасників конкурсу «ЧернігівTheBest» та їх батьків, які з самого ранку були біля сцени, готувалися, і для яких відміна концерту була різкою зміною.  

- Я просив би тут батьків і дітей з розумінням підійти до того, що наші святкові заходи виглядали би неадекватно на фоні трагедії. А далі вже, коли Президент оголосив траур, то це було б і зовсім неетично, - міський голова.

Як відомо, цього року в Чернігові були скасовані всі святкові заходи до Дня міста. Частину з них – а саме концерт українських зірок естради на центральній міській площі – відмінили, щоб не наражати одразу тисячі глядачів на небезпеку зараження ковідом у натовпі. Далі, після того як стало відомо про трагедію під Чугуєвом і кількість загиблих – всі святкові заходи відмінили повністю.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!