Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
29 вересня 2020 р.

Для шкіл Чернігова намагаються якнайдовше зберегти навчання в звичайному режимі


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4

По школах Чернігова на сьогодні підтверджений ковід  у 15 вчителів, у 5 техпрацівників і 6 учнів. У зв’язку з цим на самоізоляції перебувають 26 класів і 1 група продовженого дня, загалом це 851 учень.

По дитячих садочках підтверджений позитивний діагноз цієї хвороби у 2 вихователів, 3 техпрацівників і в 1 дитини. Загалом на самоізоляції 16 груп, це 348 дітей.

У школі №3, де найбільша кількість захворювань на ковід серед вчителів (5 осіб), вчора на педагогічній раді вирішено продовжити дистанційну форму навчання 6-11 класів ще на один тиждень. Це в Чернігові поки що єдина школа, переведена на дистанційне навчання. В усіх інших при виявленні COVID-19 на самоізоляцію йде тільки окремий клас.

Про це 29 вересня керівник міського управління освіти Василь Білогура повідомив у Чернігівській міській раді на щотижневій розширеній нараді.

- По навчальних закладах ситуація поки що робоча і контрольована. Але кожного дня вона може мінятися. Тому я прошу батьків сприймати поточну ситуацію як таку, на яку ми, на жаль, можемо реагувати тільки постфактум, - звернувся до чернігівців з цього приводу міський голова Владислав Атрошенко.

Також він поцікавився в керівника управління освіти станом виконання свого доручення з попередньої наради, за яким слід було по можливості зменшити контакти між учителями в шкільних учительських, їдальнях тощо. За словами Василя Білогури, зараз педагоги в учительських не збираються, тільки заходять при потребі за журналом. Більше трьох вчителів одночасно там не перебувають.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!