Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
28 вересня 2020 р.

На щойно відкритому баскетбольному майданчику чернігівської школи відбулися перші загальноміські змагання


Фото № 1

На оновленому спортивному майданчику на території першої школи 26 вересня провели перші змагання.

...Суботній ранок. Тут вже йдуть активні тренування, юні баскетболісти розминаються, реєструються і готуються до важливої гри. За декілька хвилин розпочнуться справжні баталії.

 - Будуть відбуватись одразу два змагання – це змагання з вуличного баскетболу 1 на 1 серед усіх вікових груп і змагання з вуличного баскетболу 3 на 3 серед хлопців до 17 років. Це вже змагання на один кошик, 3 на 3 це олімпійський вид спорту, є серйозними змаганнями і всі школи дуже хочуть брати участь у цих змаганнях, - зазначив секретар чернігівської обласної федерації баскетболу Артем Широкий

Боротися за кубок першості з вуличного баскетболу буде 6 команд, серед них вже досвідчена збірна 27 школи команда «Білі ворони», хлопці неодноразово брали участь у подібних змаганнях у такому складі грають близько 5 років. В активі багато перемог, тому і сьогодні налаштовані на першість.

 - Ми будемо вижимати максимум що ми можемо. Я думаю наша команда покаже гарний результат, - розповів гравець команди «Білі ворони» Олександр Трофименко.

Понад 3 години тривали змагання, за результатами кращою командою, яка отримала найголовнішу нагороду турніру – кубок першості у грі 3 на 3 стала збірна команда вихованців ДЮСШ «12+», у команді не новачки, а вже досвідчені молоді гравці і хоча раніше кожен з них грав здебільшого 1 на 1, цього разу вирішили об’єднатися, команду створили за два дні.

Друге місце у командному турнірі 3 на 3 вибороли гравці з «Вайт нот», третє місце дісталось команді «Білий ворон». Нагородили і переможців турніру 1 на 1, перше місце виборов Проскурняк Андрій, друге посів Дмитро Везирук, третє місце дісталось Володимиру Снігерьову. Крім того, відзначили серед усіх учасників змагань і кращого гравця, що кидає м’яч здалеку, ним став Максим Сербін з 27 школи.

Наступні загальноміські змагання федерація баскетболу проведе вже в новому сезоні у 2021 році

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Сюжет ТК "Новий Чернігів"

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!