Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
25 вересня 2020 р.

У міській школі №1 урочисто відкрили майданчики для баскетболу і стрітболу, на яких можна проводити змагання найвищого рівня

+20
+17

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10
Фото № 11
Фото № 12
Фото № 13
Фото № 14
Фото № 15
Фото № 16
Фото № 17
Фото № 18
Фото № 19
Фото № 20
Фото № 21
Фото № 22
Фото № 23

Гумове покриття, глядацькі трибуни, новенькі баскетбольні кільця та сучасна зручна роздягальня – реконструкція баскетбольного майданчика на території школи №1 нарешті добігла кінця, всі роботи повністю завершені, об’єкт готовий до експлуатації. Сьогодні, 25 вересня, його урочисто відкрили.

Привітати спортивну молодь і порадіти разом з нею прийшов і чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, а також керівники профільних управлінь. У вітальному слові міський голова перш за все звернув увагу учнів на те, що майданчик з’явився завдяки платникам податків:

- Усе що робиться в місті Чернігові – це завдячуючи податкам, які сплачують чернігівці та працюючі в місті підприємства, - наголосив він.

Також Владислав Атрошенко закликав аплодисментами відзначити роботу підрядника, який зробив якісний об’єкт. І висловив надію на те, що цей дійсно сучасний майданчик прослужить довгий час без пошкоджень і ремонтів.

- Ми дійсно серйозну увагу приділяємо зміцненню матеріально-технічної бази навчальних закладів – наших середніх шкіл. Перша школа – не тому що вона перша, а тому що в ній навчається більш ніж півтори тисячі учнів, вона одна з найбільших у місті. І ми при фінансуванні закладів освіти як раз і намагаємося витримувати принцип, що більше учнів – більше фінансування, - зазначив він

Реконструкція майданчика проводилася протягом року. Спеціальне покриття, трибуни для глядачів, сучасне освітлення - все це тепер відповідає всім вимогам Федерації баскетболу та дає змогу проводити баскетбольні змагання найвищого рівня.

 - Роботи зроблено повністю, підрядником приведено територію до ладу і вже повністю підключено освітлення. Вартість проєкту була 5,2 млн. грн, однак підрядною організацією були виграні торги через систему «Прозоро», тобто сума стала менше: 4,7 млн. грн плюс додаткові роботи, це приблизно 4,9 млн. грн. Проєкт робився рік, відбулось невеличке затримання, але це пов’язано з додатковими роботами,  підключенням до мереж, зміною покриття на більш якісне та зручніше для гри в баскетбол, - прокоментував заступник начальника Управління капітального будівництва Чернігівської міської ради Олександр Макаров.

Перші загальноміські змагання на нових майданчиках відбудуться вже завтра - це Відкритий кубок міста Чернігова з вуличного баскетболу серед молоді до 17 років.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!