Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
23 вересня 2020 р.

Триває голосування за проєкти Бюджету участі


Фото № 1

Нагадуємо, що у Чернігові з 20 вересня стартувало електронне голосування за проєкти Громадського бюджету. Кожен дорослий чернігівець може проголосувати за 3 великих та 3 малих проєкти. Ознайомитися з ними та проголосувати можна на електронній платформі "Громадський проект".

Електронне голосування за проєкти Бюджету участі триватиме протягом двох тижнів – до 4 жовтня.

Детальна інструкція про реєстрацію та голосування - на платформі “Громадський проект” в розділі «Допомога» (підрозділ «Інструкції»). До речі, цього року додалася можливість проголосувати за проєкти бюджету участі за допомогою Viber-боту від Приватбанку “VoteForCityBot”. Це перший в Україні бот електронної демократії, який створений для покращення процесу голосування за проєкти бюджету участі, а також для популяризації цього процесу.

До закінчення голосування в місті працюватимуть дев’ять пунктів консультативно-технічної підтримки. Місцерозташування та графік їх роботи – на афіші.

Всього до загальноміського голосування цього року допущені 69 проєктів. Серед них: 28 - малих (до 300 тис. грн) та 41 - великий (з кошторисом від 300 тис. грн до 1,5 млн грн). З них у наступному році будуть втілені ті проєкти, за які чернігівці зараз віддадуть найбільше голосів. На це в міському бюджеті передбачена сума у 21 млн грн.

Інструкція для реєстрації та голосування на платформі “Громадський проект”

Як проходить процес голосування через VoteForCityBot?

 

Пресслужба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!