Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
22 вересня 2020 р.

Претенденти на посаду генерального директора ряду міських лікарень вже завтра можуть подавати документи


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради сьогодні, 22 вересня, прийняв рішення про утворення конкурсних комісій для проведення відбору кандидатів на зайняття посади генерального директора Пологового будинку, Дитячої стоматологічної поліклініки, Дитячої поліклініки № 2, Чернігівської міської лікарні № 2, Чернігівської міської лікарні № 4. Також затвердили їх персональний склад, враховуючи одну правку – замість начальника управління охорони здоров’я міської ради до комісій включили заступника начальника цього управління.

Нагадаємо, що рішення виконкому про формування таких конкурсних комісій для проведення конкурсного відбору прийняте 2 вересня 2020 року.

Процедура прийому заявок на конкурс розпочнеться завтра і триватиме до 9 жовтня. Після цього відбудеться засідання комісій, де і визначать генеральних директорів зазначених закладів охорони здоров’я міста.

- Конкурс проводиться відкрито. Всі, хто відповідає вимогам законодавства, до 9 жовтня можуть звертатися до управління охорони здоров’я і спробувати свої сили на заміщення вакантних посад, - підкреслив заступник міського голови Олександр Ломако.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!