Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
21 вересня 2020 р.

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту регуляторного акта - рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради «Про затвердження Правил зміни фасадів багатоквартирних будинків та встановлення на таких фасадах зовнішнього інженерного обладнання у м. Чернігові»

        Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань проєкт рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради «Про затвердження Правил зміни фасадів багатоквартирних будинків та встановлення на таких фасадах зовнішнього інженерного обладнання у м. Чернігові» та аналіз регуляторного впливу, розроблені управлінням  архітектури та містобудування Чернігівської міської ради, оприлюднюється на вебпорталі Чернігівської міської ради за електронною адресою: www.chernigiv-rada.gov.ua у розділі «Публічна інформація», підрозділ «Регуляторна політика», рубрика «Оприлюднення проектів регуляторних актів».

        Підставою для розробки проєкту є Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні», будівельні норми та національні стандарти України.

     Проєкт спрямований на встановлення чіткого та прозорого механізму зміни фасадів багатоквартирних будинків та встановлення на таких фасадах зовнішнього інженерного обладнання, поліпшення теплотехнічних показників будинків існуючого житлового фонду, економію енергоресурсів, покращання естетичного вигляду фасадів багатоквартирних будинків на території міста Чернігова.

        Зауваження та пропозиції до проєкту рішення приймаються в управлінні архітектури та містобудування Чернігівської міської ради у письмовій формі протягом місяця з дня оприлюднення на адресу розробника: 14000, м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 82 (відповідальна особа – Калюжний С.С.).

 

 

Начальник управління архітектури

та містобудування міської ради                                                         С. КАЛЮЖНИЙ

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!