Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
19 вересня 2020 р.

У Чернігові проходить Чемпіонат України з кікбоксингу ІСКА

+16
+13

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10
Фото № 11
Фото № 12
Фото № 13
Фото № 14
Фото № 15
Фото № 16
Фото № 17
Фото № 18
Фото № 19

У Чернігові проходить Чемпіонат України з кікбоксингу ІСКА серед дорослих, юніорів, юнаків старшого й молодшого віку, дітей старшого віку. 

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко сьогодні, 19 вересня, завітав на змагання, які проходять на базі Фізкультурно-оздоровчого комплексу Національного університету «Чернігівська політехніка» (просп. Перемоги, 147-А). Він радо привітав усіх присутніх спортсменів та тренерів у нашому місті, побажав гарних змагань та абсолютних перемог. А також вручив подяки від Федерації кікбоксингу України.

Чемпіонат проводить ГО «Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Україна» спільно з Департаментом сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації. Серед учасників змагань діти від 8 років, а дорослі до 40 років. Змагалися вони на татамі та рингу, кожний у відповідній категорії. Загалом на всеукраїнські змагання до Чернігова приїхало 500 спортсменів з 21 області України.

Завтра відбудуться фінальні ігри. Переможці – учасники, які зайняли 1-3 місце в особистому заліку, будуть нагороджені дипломами та медалями Міністерства молоді та спорту України. А переможці та призери в командному заліку отримають кубки та дипломи Мінмолодьспорту. Місце команди визначатиметься за 6 кращими результатами.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!