Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
18 вересня 2020 р.

До Дня міста Чернігова ветеранам Другої світової буде видана грошова допомога


Фото № 1

З нагоди 77-ї річниці з Дня вигнання нацистських окупантів з міста Чернігова ветеранам Другої світової війни буде видана одноразова грошова допомога за рахунок коштів міського бюджету.

Відповідне рішення ухвалили 17 вересня на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради.

За словами начальниці фінансового управління міськради Олени Лисенко, відповідно до доручення міського голови, а також звернення міської організації ветеранів України, матеріальна допомога буде надана 90 учасникам бойових дій тих років та 4 партизанам на загальну суму 94000 грн.

- Дай Бог їм здоров’я! Це наші Герої – ветерани, які пройшли горнило війни. Поки вони з нами, ми ще можемо вважати себе дітьми, а вони - наші батьки та діди. Низький їм уклін! – підкреслив чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Цим же рішенням на виконання відповідних міських Програм також виділено матеріальну допомогу 200 мешканцям міста на загальну суму 371295 грн. А саме:

  • 80 громадянам – 64400 грн - як надання допомоги на лікування тяжких захворювань, операції та у зв’язку з тяжким матеріальним становищем;
  • 13 громадянам – 13000 грн - надання допомоги учасникам АТО;
  • 1 громадянці – 5000 грн - клопотання депутатів Чернігівської обласної ради;
  • 106 громадянам – 288895 грн - у рамках Програми забезпечення діяльності та виконання доручень виборців депутатами Чернігівської міської ради на 2020 рік.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!