Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
18 вересня 2020 р.

Виконком затвердив перелік багатоквартирних будинків для проведення конкурсу з призначення управителя


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради 17 вересня затвердив перелік будинків і конкурсну документацію для проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку в місті Чернігові та оголосив відповідний конкурс.

Цього тижня конкурсна комісія з призначення управителя багатоквартирного будинку розглянула звернення товариства з обмеженою відповідальністю «МАЙАС СІЛТУМС» з проханням надати згоду на дострокове припинення дії договорів про надання послуг з управління багатоквартирними будинками мікрорайонів «Шерстянка» та «Подусівка».

Тож відповідно до конкурсної документації об’єктом конкурсу визначено групу із 90 будинків цих мікрорайонів. Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій не може бути менше 30 календарних днів з дати опублікування в друкованому засобі масової інформації інформаційного повідомлення про проведення конкурсу. Розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями відбудеться на наступний день.

У випадку, якщо під час проведення конкурсу співвласниками у встановленому законом порядку буде обрано управителя будинку чи створено об’єднання співвласників багатоквартирного будинку, дія цього рішення на такі будинки не розповсюджується.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!