Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
17 вересня 2020 р.

Ремонт вулиць приватного сектору та прибудинкових територій у Чернігові здійснюють комплексно

+9
+6

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10
Фото № 11
Фото № 12

У Чернігові тривають ремонти вулиць приватного сектору та прибудинкових територій. За дорученням міського голови, головний принцип таких робіт - це комплексний підхід до ремонту. Тобто, в першу чергу, створюються зручні підходи до шкіл і садочків, забезпечується зручне пересування для дітей і для дорослих, які їх супроводжують до навчальних закладів.

До прикладу, по вул.Тракторній уже укладений нижній шар асфальту, викладено плиткою тротуари. Ця вулиця приватного сектору є одночасно проїздом до 22-ї школи та двох дитячих садочків - №43 та № 45. Біля цих навчальних закладів замінили огородження, біля школи зробили ще й парковку. У планах - відновлення вуличного освітлення.

Поруч також ремонтується прибудинкова територія біля кількох багатоповерхівок по просп.Перемоги 162, 164, 166, 168. Крім відновлення дорожнього покриття та тротуарів, тут встановили нові лави та сміттєві баки біля під’їздів, а квітники огородили парканчиками з металопрофілю.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко на розширеній нараді в міській раді 16 вересня зауважив: вивчивши думку людей, краще буде, якщо біля багатоповерхових житлових будинків, які розташовані поруч з магістральними вулицями, встановлювати огороджувальні паркани однокольорові та з металопрофілю. Хоча мешканцям подобаються і дерев’яні різнокольорові.

- Паркани біля будинків, які виходять на магістральні вулиці, повинні бути однокольорові з металопрофілю, який є більш практичним. Всередині дворів -  залежно від ситуації, - зазначив він.

Як повідомив начальник міського управління ЖКГ Ярослав Куц, закінчити у цьому році планують ремонт вулиці Алєксєєва. Комплекс робіт із вирішенням питання водовідведення чекає і вул. Некрасова.

Ремонт внутрішньобудинкових проїздів вже зробили по вул.Єськова,10, на стадії завершення – по вул.Шевчука,8, вул.Самострова,13 та вул.1-ї Гвардійської армії,12. Роботи також тривають за адресами вул.Рокоссовського,4а та вул.Захисників України,6 та 8. Попереду ремонт по вул.Олега Кошового,29 та вул.Незалежності,74.

Загалом з 2016 по 2020 рік у Чернігові відремонтували 24 вулиці приватного сектору та внутрішньобудинкові проїзди біля понад 140 будинків.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!