Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
16 вересня 2020 р.

Чернігів долучається до Європейського тижня мобільності


Фото № 1

Вже традиційно місто Чернігів долучається до Європейського тижня мобільності, який розпочинається відсьогодні, 16 вересня, та цьогоріч охопить 2693 міст у 49 країнах світу.

Європейський тиждень мобільності European Mobility Week - це чудова можливість для кожного переглянути та переоцінити своє пересування містом та спробувати альтернативні варіанти.

Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міської ради пропонує мешканцям міста Чернігова взяти участь у флеш-мобі. З 16 по 22 вересня треба зафіксувати на фото чи відео своє пересування містом пішки, на велосипеді, самокаті, у громадському транспорті. Потім опублікувати їх у соціальних мережах facebook або instagram з хештегом #chernigivmobilityweek та передати своїм друзям та знайомим виклик спробувати пересуватись містом альтернативними способами.

Довідково: Європейський тиждень мобільності (ЄТМ) – це загальноєвропейська ініціатива, спрямована на поліпшення стану довкілля і умов життя в громадах. Захід заохочує місцеву владу європейських країн запроваджувати та підтримувати розвиток сталих видів пересування і спонукати мешканців спробувати альтернативні види транспорту або взагалі відмовитись від нього.

Європейський тиждень мобільності відбувається щороку 16-22 вересня та завершується міжнародним заходом «День без автомобіля», який незмінно припадає на 22 вересня.

 

За інф. Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міськради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!