Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
16 вересня 2020 р.

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту регуляторного акта - рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради «Про внесення змін та доповнень до Порядку користування об’єктами благоустрою у м. Чернігові»

        Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань проєкт рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради «Про внесення змін та доповнень до Порядку користування об’єктами благоустрою у м. Чернігові» та аналіз регуляторного впливу, розроблені управлінням  архітектури та містобудування Чернігівської міської ради, оприлюднюється на вебпорталі Чернігівської міської ради за електронною адресою: www.chernigiv-rada.gov.ua у розділі «Публічна інформація», підрозділ «Регуляторна політика», рубрика «Оприлюднення проєктів регуляторних актів».

        Підставою для розробки проєкту є Закони України «Про місцеве самоврядування в Україні», та  «Про благоустрій населених пунктів», рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради  від 12 березня 2019 року № 102 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 24 травня 2011 року № 143 «Про Порядок користування об’єктами благоустрою у м. Чернігові» зі змінами від 23 квітня 2020 року № 169.

        Проєкт спрямований на удосконалення процедури розміщення тимчасових об’єктів на об’єктах благоустрою міста Чернігова.

        Зауваження та пропозиції до проєкту рішення приймаються управлінням архітектури та містобудування міської ради у письмовій формі протягом одного місяця з дня його оприлюднення за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 82, каб. 203 (відповідальна особа – Калюжний С. С.).

 

 

 

Начальник управління архітектури

та містобудування міської ради                                                                         С. КАЛЮЖНИЙ

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!