Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
10 вересня 2020 р.

Міський голова нагородив кращих спортсменів-тренерів

+14
+11

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10
Фото № 11
Фото № 12
Фото № 13
Фото № 14
Фото № 15
Фото № 16
Фото № 17

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко сьогодні, 10 вересня, зустрівся зі спортивною спільнотою міста. Зустріч проходила в Літньому театрі Центрального парку культури та відпочинку і приурочена була до Дня фізичної культури і спорту України, який відзначається 12 вересня.

Вітаючи присутніх, міський голова побажав натхнення, уваги від вихованців, перемог та гарних результатів на змаганнях різних рівнів. Він також зазначив, що з кожним роком у місті покращується спортивна інфраструктура. За наявності коштів місто планує будівництво "Палацу спорту". 

Напередодні свята кращим тренерам Владислав Атрошенко вручив грамоти і подяки Чернігівської міської ради, а також інші пам’ятні сувеніри.

Почесною Грамотою міської ради та виконавчого комітету за вагомий внесок в розвиток фізичної культури і спорту в місті нагороджені:

Середа Олександр Анатолійович, тренер-викладач з легкої атлетики КПНЗ "Дитячо-юнацька спортивна школа "Атлет". Його вихованці Євгеній Сивенко, Денис Ракуненко, Вадим Журба входять до складу збірної команди України серед юніорів з легкої атлетики, є багаторазовими переможцями та призерами Чемпіонатів України, а Вадим Журба є учасником чемпіонатів Європи 2016, 2017 років, бронзовим призером міжнародної матчевої зустрічі Україна-Кіпр-Ізраїль-Румунія-Білорусь 2017 року.

Баранов Андрій Васильович, тренер-викладач КПНЗ "Дитячо-юнацька спортивна школа "Україна"; тренер другої категорії. За 2019 рік підготував 14 чемпіонів та призерів області. За 2020 рік вже підготував призера чемпіонату України серед юнаків та дівчат (Мазур Антон – 3 місце С-2 3000м), 15 чемпіонів та призерів області.

Подяка Чернігівського міського голови оголошена:

Бондаренку Валерію Олексійовичу, старшому тренеру-викладачу з боксу КПНЗ "Дитячо-юнацька спортивна школа "Атлет" . Серед його вихованців: Павло Сабун – срібний призер чемпіонатів України серед юніорів 2017 року (м. Чернівці), 2016 року (м. Одеса); Максим Воронін – бронзовий призер Універсіад України 2017 року (м. Харків) та 2018 року (м. Дніпро).

Ярмошенку Михайлу Івановичу, тренеру-викладачу КПНЗ "Спеціалізована дитячо-юнацька  школа олімпійського резерву з футболу "Десна". Його вихованці є чемпіонами Чернігівської області з футболу серед команд юнаків 2002 року народження, підготував трьох футболістів, які увійшли до складу ФК «Десна».

Коляді Олені Анатоліївні, головному бухгалтеру КПНЗ "Дитячо-юнацька спортивна школа "Фортуна".

Авраменко Галині Геннадіївні, тренеру-викладачу зі стрільби кульової  КПНЗ "Дитячо-юнацька спортивна школа "Авангард". Її вихованці є багаторазовими переможцями та призерами чемпіонатів України, міжнародних турнірів, обласних та міських змагань. Протягом двох останніх років два вихованця виконали норматив майстрів спорту України.

Овчаренку Ігорю Миколайовичу, тренеру-викладачу з легкої атлетики КПНЗ "Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №2". Його вихованці: Дмитро Секера став бронзовим призером чемпіонату України серед студентів аграрних технікумів 2016 року; Даніїл Бренз – бронзовий призер чемпіонату України 2020 року (м. Луцьк). Даніїл Бренз та Вадим Коптель виконали нормативи першого розряду.

Ноткіну Костянтину Валентиновичу, директору КНП "Центру спортивної боротьби".

Фізична культура та спорт у місті представлена дитячо-юнацькими спортивними школами (7 – міської ради), спортивними клубами, федераціями з видів спорту, центром фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" та Центром спортивної боротьби міської ради.

Загалом 137 спортсменів міста Чернігова входять до складу національних збірних команд України з олімпійських та неолімпійських видів спорту.

У місті поступово вирішуються проблеми забезпечення місцями для занять фізичною культурою і спортом. За кошти міського бюджету проведені роботи з реконструкції та будівництва більше 25 спортивних майданчиків у закладах освіти, за місцем проживання та місцях масового відпочинку.

Також проведений капітальний ремонт приміщення ДЮСШ «Фортуна», КДЮСШ №2 та реконструкція двох приміщень ДЮСШ «Авангард» міської ради, підготовлено проектно-кошторисну документацію щодо капітальної реконструкції навчально-спортивної бази СДЮШОР з футболу «Десна» (стадіон «Локомотив»). У стадії завершення реконструкція баскетбольного майданчика ЗНЗ №1 та мультимедійного майданчика за адресою: вул. Захисників України. 

Актуальним питанням, яке потребує першочергового вирішення, є передача стадіону ім.Ю.О.Гагаріна в комунальну власність. Процес вже розпочатий.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!