Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
8 вересня 2020 р.

Названі переможці Фіналу Чемпіонату України з пляжного волейболу


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4

Завершився Фінальний тур Чемпіонат України з пляжного волейболу, який проходив у Чернігові вперше на міському пляжі "Золотий берег". За результатами фінальних ігор перші місця серед жінок посіли сестри Ірина та Інна Махно із Києва, а серед чоловіків найкращими виявилися Ярослав Гордєєв та Сергій Попов із Запоріжжя.

У неділю, 6 вересня, чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, керівництво Федерації волейболу України та спонсори змагань урочисто нагороджували переможців фінального туру Чемпіонату України з пляжного волейболу медалями, кубками і цінними подарунками.

Фінальний тур Чемпіонату України з волейболу пляжного серед чоловічих і жіночих команд проходив з 4 по 6 вересня. В змаганнях взяли участь 16 чоловічих та 15 жіночих команд. Нагадаємо, найсильніші збірні команди з різних регіонів України боролися як за медалі, так і за звання чемпіонів України і за право бути у збірній національної команди. Тепер переможців чекають міжнародні змагання.

Михайло Мельник, президент Федерації волейболу України, високо оцінив рівень організації чемпіонату.

«Дякуємо за свято, яке зробили для всього українського волейболу! Дуже шикарний у вас пляжний стадіон!», - сказав він.

Спортсмени також схвально відгукувались про чернігівські майданчики. Саме завдяки спортивній інфраструктурі Чернігову вдалося отримати право на проведення змагань такого рівня. Були деякі питання, які завдяки міському голові, депутатському корпусу, КП «Паркування і ринок» були вирішені, - повідомив Андрій Дериземля, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради.

 

 

Прес-служба Чернігівської міської ради 

Фото В. Кошмала 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!