Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
6 вересня 2020 р.

У Чернігові вже вчетверте проходить Бізнес-фест «Разом до успіху»

+30
+27

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10
Фото № 11
Фото № 12
Фото № 13
Фото № 14
Фото № 15
Фото № 16
Фото № 17
Фото № 18
Фото № 19
Фото № 20
Фото № 21
Фото № 22
Фото № 23
Фото № 24
Фото № 25
Фото № 26
Фото № 27
Фото № 28
Фото № 29
Фото № 30
Фото № 31
Фото № 32
Фото № 33

Сьогодні, 6 вересня, у Чернігові проходить Бізнес-фест «Разом до успіху» з нагоди Дня підприємця. Фестиваль у нашому місті проводиться вже четвертий рік поспіль. Спрямований він на підтримку місцевих виробників та проходить під гаслом «Будь патріотом - Купуй рідне».

Стартував фестиваль у Центральному парку культури і відпочинку, звідки святковою кавалькадою представники бізнес-структур пройшли до Алеї Героїв. Музичний супровід фестивальної кавалькади створювали Оркестр військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних Сил України та Духовий оркестр обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм.

На урочисте відкриття завітав і чернігівський міський голова Владислав Атрошенко. Він подякував усім підприємцям за сплачені місцеві податки, за створені робочі місця, привітав усіх зі святом та побажав успіхів, наснаги, добра та здоров’я.

- Хочу привітати організаторів цього свята, які з року в рік його проводять. Міська влада стоїть на принципах того, що максимально спрощується питання відкриття бізнесу, при введенні в експлуатацію об’єктів у нас практично нульова ставка пайового внеску на розвиток інфраструктури міста. В межах бюджетних можливостей ми максимально підтримуємо бізнес. Мої двері завжди відчинені. Якщо хтось хоче підказати у питанні системної підтримки бізнесу, відпрацювання якихось певних програм, я з задоволенням вислухаю ці ідеї. Я - міський голова, як і вся громада міста, зацікавлений у тому, щоб створювалися додаткові робочі місця, - акцентував Владислав Атрошенко.

Принагідно міський голова зауважив, що зараз, коли спостерігається значне підвищення захворюваності на COVID-19, треба продовжувати дотримуватися усіх карантинних застережень.

- Закликаю, хоча б просто носіть захисні маски. Зараз я бачу певну невідповідність того, що відбувається в людних місцях ввечері, і того, що відбувається в лікарні. Це показує наше несвідоме ставлення до ситуації. Чим це нам загрожує – це може закінчитися великою шкодою, перш за все, для вас - для бізнесу. Крім того, може статися так, що лікарні міста не зможуть приймати хворих, комусь може не вистачити  апаратів штучної вентиляції легень чи кисневих концентраторів. Тому заради того, щоб не було шкоди вашому бізнесу, щоб ваші люди отримували заробітні плати, давайте будемо розумними та свідомими, - підкреслив він.

Після урочистих привітань керівники області та міста нагородили кращих підприємців та громадських організації підприємців Чернігівської області.

Зокрема, за сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята – Дня підприємця розпорядженням Чернігівського міського голови Почесною грамотою Чернігівської міської ради та виконавчого комітету нагороджені:

  • фізична особа – підприємець, керівник агентства «Погода в домі» Руденок Тетяна Вікторівна
  • колектив Чернігівського колективного підприємства «Пожтехніка» Добровільного пожежного товариства України, директор Сергеюк Микола Миколайович, з нагоди 45-річчя від дня заснування підприємства
  • колектив приватного акціонерного товариства «Чернігівська взуттєва фабрика «Берегиня», генеральний директор Бас Анна Олексіївна, з нагоди 75-річчя від дня заснування підприємства
  • колектив приватного акціонерного товариства «Виробничо-торговельне підприємство художніх виробів «Ярославна», голова правління Вальков Сергій Якович, з нагоди 90-річчя від дня заснування підприємства
  • колектив приватного акціонерного товариства «Чернігівський лікеро-горілчаний завод», голова правління Кирилюк Андрій Михайлович, з нагоди 160-річчя від дня заснування підприємства

Подяку Чернігівського міського голови оголошено:

  • фізичній особі – підприємцю Пузан Світлані Григорівні;
  • фізичній особі – підприємцю Корню Олександру Миколайовичу.

На Алеї Героїв для відвідувачів працювали виставка-ярмарок «Бізнес Чернігівщини»«ВІКНО ДОПОМОГИ» - підтримка з актуальних питань від коучів, а також фуд-зона. Фестивальна подія продовжилася концертною програмою солістів обласного філармонійного центру.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!