Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
2 вересня 2020 р.

Чернігівці визначають місця облаштування вигулів для тварин


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3

На щотижневій розширеній нараді 31 серпня чернігівський міський голова Владислав Атрошенко підняв тему облаштування майданчиків для вигулу домашніх тварин. Владислав Атрошенко висловив очікування в наступному році реалізувати два такі об’єкти та започаткувати цей напрям роботи. Питання тільки у локації і відстані від будинків.

Начальник управління ЖКГ міськради Ярослав Куц повідомив, що наразі у цьому напрямку робота уже ведеться. Попередньо обрано сім можливих варіантів розміщення майданчиків для вигулу. Вони винесені на голосування чернігівців. Люди самі визначать найбільш затребувані локації. Після того, як вони будуть вибрані, можна буде вирішувати питання землі, відстаней та комунікацій.

Обирати дві локації пропонується з наступних варіантів:

1. Мікрорайон ЗАЗ ( біля заправки ОККО), на виїзді з міста.

2. Мікрорайон Масани, зелена зона між вул. Незалежності та вул. Елеваторною за територією Католицького Храму.

3. Березовий гай по вул. Кільцева по дорозі до м-ну «Епіцентр».

4. Центр міста, в кінці бульвару по проспекту Миру, біля площі Дружби народів (біля перехрестя просп. Миру та вул. С. Русової).

5. Перехрестя вулиць Київська та Гонча, з боку багатоповерхової житлової забудови.

6. Мікрорайон Шерстянка, зелена зона біля виходу з підземного переходу від вул. Івана Мазепи за продуктовими МАФами (земельна ділянка межує із смугою відведення залізної дороги).

7. Мар’їн гай, з боку річки Стрижень, на ділянці вільній від дитячих та спортивних майданчиків та поза прибережною смугою.

Станом на 2 вересня вже 1200 чернігівців висловилися за місцерозташування майданчиків для вигулу домашніх тварин.

Проголосувати можна, перейшовши за посиланням - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScdoL3NccOcYzVf67uPVbBKCxaxUpqKa-9gzhm9efof5pT7cA/viewform?fbclid=IwAR2VgTLJEYJlx7Rwhsmmg4d01cbw-6Uc9oyhYi88mV031m6M6w3s_B9hgqY

 

За інф. управління ЖКГ міськради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!