Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
30 серпня 2020 р.

У Чернігові на Алеї Героїв - територія радості для дітей

+35
+32

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10
Фото № 11
Фото № 12
Фото № 13
Фото № 14
Фото № 15
Фото № 16
Фото № 17
Фото № 18
Фото № 19
Фото № 20
Фото № 21
Фото № 22
Фото № 23
Фото № 24
Фото № 25
Фото № 26
Фото № 27
Фото № 28
Фото № 29
Фото № 30
Фото № 31
Фото № 32
Фото № 33
Фото № 34
Фото № 35
Фото № 36
Фото № 37
Фото № 38

У Чернігові сьогодні, 30 серпня, на Алеї Героїв біля Малої міської сцени весело та цікаво. До Дня знань тут проходить дитяче свято «Чернігів – територія радості!».

На передодні нового навчального року для дітей організували різноманітні майстер-класи, святковий концерт дитячих танцювальних та пісенних колективів міста, веселу ігротеку з призами та подарунками, дитячий стріт-арт «Мир – Україні!», інтерактиви від НУ «Чернігівська політехніка» «Університет в житті міста» та від амбасадорок проєкту «Голос жінки має силу 2020», працюють виставки жінок майстринь і фотозони.

Відкрив дитяче свято заступник чернігівського міського голови Олександр Ломако.

- Бачити і чути дитячий сміх – це найкраще, що може бути. Тому нехай сьогоднішня подія буде справжнім святом для дітей та батьків, - сказав він та привітав усіх з початком нового навчального року, який дуже чекають усі діти, їхні батьки, а також педагоги.

Начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту міськради Андрій Дериземля нагадав, що цей захід раніше проводився у червні до Дня захисту дітей. У зв’язку з карантинними заходами, він був відтермінований.

 - На початку нового навчального року хотілося зробити для дітей свято, де вони могли б ще раз відпочити та насолодитися концертом від колективів нашого міста, - додав він.

Під час урочистого відкриття Андрію Дериземлі була вручена Почесна грамота Чернігівської міської ради за громадську позицію, волонтерську, благодійну діяльність та з нагоди Дня Незалежності України. Вручила її керівниця Чернігівського навчально-реабілітаційного центру №2 Регіна Гусак.

У рамках свята також провели акцію «МИРНИЙ КВАРТАЛ», яка ініційована Фундацією Прав Людини в Україні у партнерстві з ГО «Чернігів Європейський» та Національним університетом «Чернігівська політехніка». Акція проводиться з метою реалізації проекту «Програма по відновленню миру і діалогу внутрішньо переміщених жінок «Голос жінки має силу».

Захід до Дня знань організували управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради спільно з Чернігівським Національним технологічним університетом та КЗ «Позашкільний навчальний заклад «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання», за підтримки РЦ «Базис».

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!