Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
13 серпня 2020 р.

На перехресті Доценка/Космонавтів з 17 серпня - дорожні роботи з перекриттям руху автотранспорту (ДОПОВНЕНО)


Фото № 1

У Чернігові з 8.00 год. 17 серпня по 22.00 год. 4 вересня на перехресті вул.Доценка та вул.Космонавтів проводитимуть комплекс ремонтних робіт. На цій ділянці відповідно до проєктного рішення облаштовуватимуть, зокрема, круговий рух автотранспорту.

Для запобігання виникненню аварійних ситуацій та якісного виконання цих робіт на період їх проведення призупиняється рух автотранспортних засобів через дане перехрестя. Дозвіл на перекриття руху комунальному підприємству «АТП-2528» надав виконавчий комітет Чернігівської міської ради сьогодні, 13 серпня.

Під час перекриття цій ділянці дороги будуть встановлені дорожні знаки згідно зі схемою організації дорожнього руху (див. нижче), погодженою в управлінні патрульної поліції у м.Чернігові. Також вестиметься нагляд за організацією руху транспорту.  

На період проведення ремонтних робіт вносяться тимчасові зміни в рух громадського транспорту з наступними шляхами проходження транспортних засобів:

  • - Тролейбуси маршрутів № 6, № 7 скорочуються до кінцевої зупинки «2-га міська лікарня», тролейбусний маршрут № 8 тимчасово припиняє рух до закінчення перекриття по вулиці Доценка.
  • - Автобуси маршруту № 1 рухатимуться за своїм маршрутом від проспекту Перемоги до перехрестя з вулицею Рокоссовського, потім по вулицях Рокоссовського, Всіхсвятській, Пухова і далі – за своїм маршрутом у прямому та зворотному напрямках.
  • - Автобуси маршруту № 11 рухатимуться за своїм маршрутом до перехрестя вулиці 1-го Травня з вулицею Рокоссовського, потім по вулицях 1-го Травня, Бєлова, Пухова і далі – за своїм маршрутом у прямому та зворотному напрямках.
  • - Автобуси маршрутів № 26 і № 44 рухатимуться за своїми маршрутами від вулиці Шевченка по вулиці Рокоссовського до перехрестя з вулицею Всіхсвятською, потім по вулицях Всіхсвятській, Пухова і далі – за своїми маршрутами у прямому та зворотному напрямках.
  • - Автобуси маршруту № 30 рухатимуться за своїм маршрутом від вулиці Шевченка по вулиці Рокоссовського до перехрестя з вулицею Доценка, потім по вулицях Рокоссовського, 1 Травня, Бєлова, Кільцевій і далі – за своїм маршрутом у прямому та зворотному напрямках.

Заздалегідь плануйте свій час з врахуванням змін у роботі громадського транспорту.

Телефон Управління транспорту, трансплортної інфраструктури та зв'язку Чернігівської міської ради для інформації про зміни маршрутів - 0462 - 675 - 013.

 

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Фото Олександра Соломахи з соцмережі Facebook

 

 

 

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!