Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
11 серпня 2020 р.

У Чернігові перебуває Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Бельгія в Україні

+7
+4

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10

Сьогодні, 11 серпня, у Чернігові перебуває Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Бельгія в Україні пан Алекс Ленартс.

У Чернігівській міській раді офіційну зустріч з ним провів заступник міського голови Олександр Ломако.

У вітальному слові він зауважив, що протягом останніх п’яти років місто зробило дуже суттєвий прогрес у розвитку, зокрема, різних інфраструктурних проєктів, благоустрою. У тому числі - проєктів, реалізованих спільно з Німецьким фондом GIZ по підвищенню енергоефективності закладів охорони здоров’я та освіти міста.

- Я думаю, що Ви помітили, що в Чернігові, у порівнянні з іншими обласними центрами, дуже гарні дороги. У нас також є чудовий пляж, який входить у п’ятірку найкращих в Україні, і є однією з нових візитівок Чернігова. Це також результат роботи останніх п’яти років, - додав він.

Під час діалогу були обговорені потенційні напрямки співпраці у різних галузях, а також продовження існуючої співпраці.

- Протягом довгого часу одним із брендів нашого міста є торгова марка «Чернігівське». У багатьох людей Чернігів асоціюється саме з нею. Це безпосередньо пов’язує нас із Бельгією, бо її власниками є бельгійська компанія. І це ваша інвестиція в нашу економіку, - підкреслив заступник міського голови.

Олександр Ломако висловив слова вдячності за підтримку керівництвом Королівства Бельгії питання територіальної цілісності України, європейських прав, а також воїнів, які наразі захищають нашу державу на сході України.

У свою чергу, Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Бельгія в Україні подякував за теплий прийом. Він висловив сподівання, що співпраця між нашими країнами продовжуватиметься в різних сферах.

Наприкінці учасники зустрічі обмінялися сувенірами та сфотографувалися на пам'ять.

Після цієї зустрічі у плані візиту пана Алекса Ленартса в Чернігів - зустріч з головою Чернігівської ОДА, відвідання чернігівського відділення пивоварної компанії АВ InBev Efes та Чернігівського центру медико-соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Відродження».

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!